Binaire optie Brokers
Alle Brokers
Top 5 brokers voor binaire opties
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
24option 5/5 100% € 0 Bekijk
Optie24 4/5 0% € 0 Bekijk
ABCoptions 1/5 0% € 0 Bekijk
Anyoption 1/5 0% € 0 Bekijk
EZtrader 1/5 0% € 0 Bekijk

Double your winnings

De naam zegt in principe al wat je gaat doen in deze binaire optie strategie, namelijk verdubbelen als je winst maakt. Dit is een zeer riskante strategie, waarmee wel erg hoge winsten gehaald kunnen worden. Wanneer er verlies wordt gedraaid ben je, afhankelijk van het rendementspercentage, je volledige inzet kwijt. Het maakt hierbij niet uit in welke ronde van de strategie je bent, je kunt je inleg zomaar kwijtraken. Speel daarom altijd bewust en stel van te voren een grens van hoeveel geld je maximaal kwijt wilt raken, mocht het fout gaan.

Uitleg van de strategie

Bij de double your winnings strategie begin je met een aantal binaire opties dat je startpunt vormt. Bepaal zelf hoeveel dit er zijn, maar doorgaans begint iemand die niet heel ervaren is gewoon met één binaire optie. Als er winst wordt gemaakt worden er vervolgens dus 2 binaire opties aangeschaft. Wordt hier weer winst gemaakt, dan worden er vervolgens 4 binaire opties gekocht. Dit kan zo lang door gaan tot je zelf wilt, maar bedenkt wel dat je op deze manier ook veel verlies kunt maken. Doe dit bijvoorbeeld maximaal 4 keer, waarna je weer bij het startpunt begint. Op deze manier zal de mogelijke winst iets kleiner zijn, maar heb je een veel grotere kans dat je winst overhoudt.

Voor wie is deze binaire optie strategie bedoeld?

In eerste instantie is deze strategie bedoeld voor iedereen die graag in binaire opties wilt handelen en hier winst mee wilt behalen. Wel is deze strategie meer geschikt voor de gevorderde handelaar en niet voor iemand die pas net bekend is met de binaire optie markt. Het risico op verlies is zeer groot, maar om grote winsten te halen moet je ook bereid zijn om grote verliezen te durven maken. Denk dus goed na of je deze strategie aan durft, alvorens er mee te beginnen. Durf je het wel aan en het lukt, dan zul je heerlijke winsten boeken.