Binaire optie Brokers
Alle Brokers
Bezoek deze broker
Let op! Uw vermogen loopt risico.
24option is in totaal beoordeeld met een 8.6 uit 10
Software 9
Pip spreiding 8
Hefboom / Leverage 8
Beleggingsmogelijkheden 9
Start bonus 8
Support 10
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 8

24option Review & Ervaringen

400:1 Max. hefboom Ontvang een welkomstbonus van €25
bij 24option! (Nieuwe Account Bonus voor mobiele applicatie)
Ga naar 24option * Let op! Uw vermogen loopt risico.
 • Nederlandse ondersteuning met Fysieke lokatie (WTC Amsterdam)
 • Hoge korting op beleggingscursus (90% korting!!)
 • Nieuwe geavanceerde mobiele applicatie beschikbaar (met strategieën
 • Oefenaccount met $10.000 oefengeld om te leren traden
 • Relatief hoog startbedrag
24option is in totaal beoordeeld met een 8.625 uit 10
Software / grafisch 9
Rake
Spelvarianten aanbod
Start Bonus
Loyaliteits bonus
Toernooien 0
Aantal spelers 0
Support 10
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 8
In totaal 1 reviews.
24option logo

24option

 • Vestigingsland: Cyprus
 • Adres: 39 Kolonakiou st., Ayios Anthanasios, CY-4103 Limassol, Cyprus
 • Telefoon: +357 2 526 2655
 • Bestaat sinds: Onbekend
 • Licentie: Cyprus Securities and Exchange Commision, MiFID
 • Min. Accountgrootte: €250
 • Min. Lotgrootte: €24
 • Hefboom / Leverage: 400:1
 • Commissies:
 • Gratis uitproberen: Nee
 • Pip spreiding:
Ook handelen bij 24option? Ga nu naar 24option
Let op! Uw vermogen loopt risico.

Onze beoordeling over 24option

24option behoort tot één van de grootste brokers de ook actief is in Nederland. De broker geeft aan dat ze graag het verhandelen van binaire opties beschikbaar willen maken voor de massa. De broker geeft zelf aan de nadruk te willen leggen op opleiding, om er zo voor te zorgen dat niemand onnodig veel geld verliest en iedereen binaire opties kan verhandelen. Verder is persoonlijke begeleiding belangrijk en dit komt ook naar voren bij de klantenservice.

Type binaire opties

De broker biedt de mogelijkheid om te investeren in aandelen, valuta, grondstoffen en indices. Dit is niet anders dan het aanbod van veel andere brokers en kan hier dus mee worden vergeleken. Uiteraard zijn de meest verhandelde call en put opties beschikbaar, maar valt er ook te handelen in touch en range opties. Als aanvulling hierop zijn er nog above en below opties, welke bij zeer weinig brokers beschikbaar zijn. Bij deze opties wordt in het weekend, als de beurs gesloten is, bepaald of een optie wel of niet boven een vastgesteld doel uit gaat komen.

Het aanbod van binaire opties in valuta is ook onderscheidend, aangezien dit zeer divers is en dit bij vrijwel geen andere broker zo uitgebreid is als bij 24option. De echte turbo opties van 15 seconden zijn niet beschikbaar, maar de kortste looptijd die een binaire optie kan hebben is 60 seconden.

Rendement van de investeringen

Net zoals bij elke binaire opties broker kan het rendement enorm verschillen. Er zijn redelijk veilige investeringen waar het winstpercentage enkele tientallen procenten bedraagt en de meer risicovolle investeringen waar dit tot wel 360% kan zijn. Het gemiddelde conversiepercentage ligt zelfs boven de 89%, wat behoorlijk hoog is. 

Klantenservice van 24option

De contactmogelijkheden zijn hetzelfde als bij elke andere zichzelf respecterende broker, namelijk via email, telefoon en live chat. Grote plus echter is dat 24option een Nederlandse verstiging heeft (WTC Amsterdam) je ook fysiek langs kunt gaan. Bij het registreren van een account wordt je per telefoon benaderd door een Nederlandse medewerker die je op weg helpt met alle mogelijkheden. Speciaal voor de Optiecoach bezoekers biedt 24option een beleggingscursus aan met een korting van wel 90%! Deze wordt je na registratie via onze website door de medewerker aangeboden. De ideale start voor beleggers die nog niet zo heel bekend zijn met binaire opties en/of CFD's. Mocht je zelf aan de slag willen, dan is er een zeer uitgebreide gids beschikbaar waar bezoekers alle uitleg over 24option en de vele handelsmogelijkheden kunnen vinden. Zo wordt het handelsplatform uitgelegd en wordt duidelijk welke mogelijkheden mensen hebben als ze kiezen voor 24option. Daarnaast zijn er ebooks te downloaden en biedt de broker zelfs webinars aan om bezoekers alle fijne kneepjes van het handelen in binaire opties te leren.

Er wordt gebruik gemaakt van het MetaTrader4 platform om te handelen in de binaire opties. Dit is een populair en overzichtelijk platform waar grafieken en analyses worden weergegeven, zodat alle koersen gemakkelijk kunnen worden  bijgehouden. Verder opereert 24option geheel vanuit de browser, waardoor je dus geen apart programma hoeft te downloaden. De website en het handelsplatform zijn volledig in het Nederlands en kunnen worden ingesteld in 12 verschillende talen.

Stortingsmogelijkheden

Het minimale eerste bedrag wat je moet storten is €250, waardoor het voor de beginnende broker wellicht niet zo aantrekkelijk lijkt. Wel ontvang je een bonus van 100% op je eerste storting, waardoor dit bedrag dus gewoon verdubbeld wordt. Waar 24option zich ook nog in onderscheid is het grote aanbod aan stortingsmogelijkheden. De volgende methodes zijn beschikbaar:

 • VISA
 • Mastercard
 • Discovercard
 • Skrill
 • Diners
 • Switch
 • JCB
 • NETeller
 • Paysafecard
 • iDeal
 • Bankoverschrijving

Er is dus voor iedereen wel een methode beschikbaar om geld te storten op zijn of haar account. In vergelijking tot veel andere brokers is dit een erg ruim aanbod.

Betalingsmogelijkheden

Bij 24options zijn er in tegenstelling tot veel andere binaire optie brokers wel veel uitbetalingsmogelijkheden. Van alle stortingsmogelijkheden kunnen alleen Paysafecard en iDeal niet gebruikt worden om geld uit te laten betalen.

Eindoordeel van deze broker review

24option blijkt een zeer goede broker te zijn. Met name voor de meer ervaren handelaar is het een erg aantrekkelijke broker met veel mogelijkheden. Voor de beginnende broker kan het misschien nog een sprong in het diepe zijn, maar er is voldoende informatie op de website te vinden om alles te leren over het handelen in binaire opties. Al met al is het een broker die zeker aan te raden is en waarbij een hoog rendement te halen valt.

Opname
Visa
NETeller
Skrill
Bankoverschrijving
Support via
Telefoon
Email
Live chat
Handels software
Windows
Apple
iPhone
Android
Deposito
iDEAL
NETeller
MasterCard
Visa
Paysafecard
Skrill
Bankoverschrijving
Beschikbare beleggingsmogelijkheden
Aandelen
Grondstoffen / Commodities
Indices
Forex
Opties
ETF's
Obligaties
> Schrijf je eigen mening
Wat andere van 24option vinden...

P. Moefferson heeft 24option beoordeeld met een 9/10

Levert goed werk

Bezoek de website van 24option Ontvang een welkomstbonus van €25
bij 24option! (Nieuwe Account Bonus voor mobiele applicatie)
Start nu met beleggen! *