Binaire optie Brokers
Alle Brokers
Bezoek deze broker
Let op! Uw vermogen loopt risico.
ABCoptions is in totaal beoordeeld met een 0 uit 10
Software 0
Pip spreiding 0
Hefboom / Leverage 0
Beleggingsmogelijkheden 0
Start bonus 0
Support 0
Veiligheid 0
Storten & uitbetaling 0

abcoptions Review & Ervaringen

Max. hefboom Ga naar abcoptions * Let op! Uw vermogen loopt risico.
 • Zeer betrouwbaar
 • 24/7 support
 • Alles Nederlandstalig
 • Gebruiksvriendelijk platform
 • Weinig betalingsmogelijkheden
 • Minimale storting is €100,-
 • Geen oefenaccount
ABCoptions is in totaal beoordeeld met een 0 uit 10
Software / grafisch 0
Rake
Spelvarianten aanbod
Start Bonus
Loyaliteits bonus
Toernooien 0
Aantal spelers 0
Support 0
Veiligheid 0
Storten & uitbetaling 0
In totaal 0 reviews.
ABCoptions logo

ABCoptions

 • Vestigingsland: Bulgarije
 • Adres: 146 Vitosha Boulevard, Body B, 6fl. 1463 Sofia Bulgarije
 • Telefoon: +31 85 888 1193
 • Bestaat sinds: 2013
 • Licentie: Onbekend
 • Min. Accountgrootte:
 • Min. Lotgrootte:
 • Hefboom / Leverage:
 • Commissies:
 • Gratis uitproberen: nee
 • Pip spreiding:
Ook handelen bij ABCoptions? Ga nu naar ABCoptions
Let op! Uw vermogen loopt risico.

Onze beoordeling over ABCoptions

Het doel van ABCoptions is de wereld van online binaire opties beschikbaar maken voor iedereen. De broker is onderdeel van een organisatie genaamd ABC Marketing, die hun hoofdkantoor in Bulgarije hebben. Het is een van de jongste brokers die actief zijn, ze zijn namelijk pas in 2013 opgericht, echter hebben ze in korte tijd flink aan de weg getimmerd om tot de grote namen te horen. In deze broker review lees je alles over ABCoptions.

Type binaire opties

Bij ABCoption kun je investeren in valuta, indices, stocks, grondstoffen en futures. Verder zijn er een aantal verschillende mogelijkheden om in binaire opties te handelen. Allereerst zijn er natuurlijk de standaard call en put opties. Er zijn verder ook range en touch opties beschikbaar. Al deze verschillende soorten binaire opties worden hier uitgelegd. Ook zijn er turbo opties, waarvan de investering maximaal 5 minuten mag duren en zelfs zo kort kan zijn als 15 seconden. Er zijn meer dan 200 verschillende producten waarmee gehandeld kan worden, dus er zit voor iedereen wel wat tussen.

Rendement

Het gemiddelde rendement per transactie ligt bij de broker op 81%. Dit is een vrij hoog percentage en is gebaseerd op alle transacties, ook die van beginners. De hoeveelheid winst of verlies die je maakt met een optie staat van te voren vast en hier kan ook geen verandering meer in plaats vinden nadat de investering is gedaan. Afhankelijk van het type investering kan de hoogte van het bedrag dat verdient wordt enorm verschillen. Vaak gaat het hier om een percentage tussen de 150% en 200% waar je bij verlies alsnog een kleine uitbetaling krijgt uitbetaald. Dit kan oplopen tot een uitbetaling van 20% wanneer je verliest. Als hoger het percentage dat je nog betaald krijgt als je verliest, hoe lager het percentage wordt als je wint.

Klantenservice

Er is een live chat beschikbaar waarmee je snel een antwoord kunt verwachten op je vraag. Ook wordt er support geboden via email en kun je telefonisch contact opnemen met ABCoption. De uren waarop ze bereikbaar zijn worden helaas niet gegeven. Het voordeel is wel dat ze in het Nederlands te bereiken zijn. Er is een Trading Academy beschikbaar op de website waar je gebruik kunt maken van een blog met allerlei weetjes, veelvoorkomende vragen kunt lezen, ebooks kunt downloaden en ook volledige tutorials kunt vinden. Je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid als je hier een account aan maakt, maar je kunt van te voren op je eigen tempo zo veel leren over binaire opties als je zelf wilt.

Alle informatie op de website is beschikbaar in het Nederlands, waardoor het geen probleem zal zijn om zaken te begrijpen. De broker maakt gebruik van het platform van Tradologic, waardoor je verzekerd bent van een gebruiksvriendelijk platform.

Stortingsmogelijkheden

ABCoptions hanteer een minimale storting van €100, wat in de wereld van de binaire opties geen hoog bedrag is. Er zijn 5 stortingsmogelijkheden waarmee bezoekers geld kunnen storten op hun account, namelijk:

 • iDeal
 • Creditcards
 • MisterCash (België)
 • Sofort Uberweisung (Duitsland)

Dit zijn niet overdreven veel mogelijkheden, maar het is voldoende divers om er voor te zorgen dat vrijwel iedereen geld kan storen. Zo zijn Skril en NETeller populaire methodes onder andere binaire optie brokers die ABCoptions wellicht ook beschikbaar had kunnen maken.

Betalingsmogelijkheden

De uitbetalingsmogelijkheden zijn helaas wat minder divers, dit kan namelijk alleen via bankoverschrijving en creditcard. Verschillende andere brokers bieden de mogelijkheid aan om

Broker review eindoordeel

ABCoptions is een zeer betrouwbare broker die niet alleen makkelijk te gebruiken is door beginnende gebruikers, maar ook voor de ervaren belegger een plezierige broker is. Door het volledige aanbod aan binaire opties en meer dan 200 verschillende producten waarin gehandeld kan worden hoeft geen enkele belegger zich te vervelen met ABCoptions. Uit deze broker review is naar voren gekomen dat wij ABCoptions kunnen aanraden als een betrouwbare broker waar eigenlijk alles goed geregeld is. Het enige verbeterpunt wat we kunnen bedenken is dat er wel iets meer betalings- en stortingsmogelijkheden zouden mogen zijn. 

Opname
Support via
Handels software
Apple
Android
Deposito
Beschikbare beleggingsmogelijkheden
> Schrijf je eigen mening
Wat andere van ABCoptions vinden...
Bezoek de website van ABCoptions Start nu met beleggen! *