Binaire optie Brokers
Alle Brokers
Bezoek deze broker
Let op! Uw vermogen loopt risico.
Optie24 is in totaal beoordeeld met een 7.1 uit 10
Software 7
Pip spreiding 7
Hefboom / Leverage 7
Beleggingsmogelijkheden 6
Start bonus 6
Support 8
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 8

optie24 Review & Ervaringen

Max. hefboom Ga naar optie24 * Let op! Uw vermogen loopt risico.
 • Oefenaccount mogelijk
 • Alles in het Nederlands
 • Handelen via een applicatie
 • Live chat
 • Alleen uitbetaling via bankoverschrijving
Optie24 is in totaal beoordeeld met een 7.125 uit 10
Software / grafisch 7
Rake
Spelvarianten aanbod
Start Bonus
Loyaliteits bonus
Toernooien 0
Aantal spelers 0
Support 8
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.
Optie24 logo

Optie24

 • Vestigingsland: Cyprus
 • Adres: Fidelisco Capital Markets, Ayias Elenis 2, 1060, Nicosia, Cyprus
 • Telefoon: + 31 10 2680149
 • Bestaat sinds: 2011
 • Licentie: Cyprus Securities and Exchange Commision (CySec), AFM, MiFID
 • Min. Accountgrootte:
 • Min. Lotgrootte:
 • Hefboom / Leverage:
 • Commissies:
 • Gratis uitproberen: Ja
 • Pip spreiding:
Ook handelen bij Optie24? Ga nu naar Optie24
Let op! Uw vermogen loopt risico.

Onze beoordeling over Optie24

Optie24 is een Nederlandse broker in binaire opties die is opgericht in 2011. De broker zich, tot nu toe, enkel richt op de Nederlandse markt. De organisatie zelf gelooft dat ze hierdoor in een zeer kort tijdsbestek marktleider in Nederland zijn geworden. In de Nederlandse markt is de broker geregistreed bij de AFM en ook wordt er aan de Europese richtlijn (MiFID) voldaan. Tevens is Optie24 lid van de I.C.F. en zijn ze gevestigd op Cyprus, zoals veel brokers. Lees deze broker review voor alles wat je maar wilt weten over Optie24.

Type binaire opties

Optie24 houdt het handelen in binaire opties simpel door enkel de hoger of lager soort aan te bieden. Range opties of touch opties zijn dus niet beschikbaar bij deze broker. Voor de ervaren belegger is dit natuurlijk jammer, maar voor de beginnende belegger is dit prettig, omdat het zo niet te ingewikkeld wordt. Er kan gehandeld worden met aandelen, grondstoffen, valuta en indices. Oorspronkelijk kon er alleen gehandeld worden met producten uit de Europese markt, maar om voor de gebruiker op elk moment van de dag beschikbaar te zijn, zijn er Aziatische producten toegevoegd. Deze beurzen gaan later op de dag pas open, zodat mensen die 's nachts willen handelen dit ook kunnen doen.

Rendement van de investering

Het gemiddelde rendement van deze broker kan oplopen tot zo'n 85%. Dit is een goed percentage en kan, afhankelijk van het type investering, natuurlijk erg verschillen. Op de website is ook duidelijk te vinden dat het belangrijk is dat je realistisch bent en doelstelling moet formuleren om succes te hebben met het online verhandelen van binaire opties. Het is belangrijk om met geld te spelen waarvan je het kunt missen, mocht de investering fout gaan. Het is en blijft een risicovolle investering die op elk moment fout kan gaan, vandaar ook dat Optie24 graag ziet dat hun leden zich van tevoren goed inlezen en veel oefenen.

Klantenservice van Optie24

Doordat Optie24 dus een van oorsprong Nederlandse broker is, is de website volledig in het Nederlands en ook het handelsplatform is beschikbaar in de Nederlandse taal. Er is een telefoonnummer, fax en e-mailadres om contact op te nemen met de broker. Ook is er een live chat beschikbaar op de website, zodat je nog sneller een reactie op je vragen kunt verwachten. Er is 7 dagen per week support aanwezig en er kan op elk moment van de dag gehandeld worden.

Er is een infocentrum beschikbaar waar bezoekers uitleg kunnen verwachten over allerlei manieren waarop ze binaire opties kunnen verhandelen. Ook is er een FAQ overzicht en zijn er ebooks en video's te vinden om te leren handelen. Ook bestaat er een mogelijkheid om te oefenen met het handelen op de website, wat helemaal gratis gedaan kan worden. De broker geeft zelf ook aan dat ze eerst willen dat nieuwe leden het proefaccount gaan gebruiken. Op deze manier hopen ze te voorkomen dat je onnodig veel geld verliest, omdat je niet bekend bent met het platform.

Stortingsmogelijkheden

De broker heeft 6 verschillende manieren waarop je geld kunt overmaken naar je account, namelijk:

 • iDeal
 • MasterCard
 • Visa
 • Skrill
 • NETeller
 • Bankoverschrijving

iDeal is de meest populaire betaalmogelijkheid in Nederland en het bieden van deze mogelijkheid levert Optie24 flinke pluspunten op. Verder zijn creditcards en de bankoverschrijving ook methodes die populariteit genieten in ons land. Skrill en NETeller zijn betaalmethodes die veel gebruikt worden bij online casino's en wedkantoren omdat deze een hoge mate van betrouwbaarheid hebben.

Betalingsmogelijkheden

Er valt verder niet te vertellen over de betalingsmogelijkheden, behalve dan dat deze verschillen met de uitbetalingsmogelijkheden. De enige mogelijkheid tot uitbetaling is op dit moment nog via bankoverschrijving. Er zitten geen extra kosten verbonden aan zowel een storting als een uitbetaling.

Conclusie van de broker review

Uit deze broker review is naar voren gekomen dat Optie24 een goede binaire opties broker is voor iemand die pas recentelijk geïnteresseerd is geraakt in binaire opties en hier op een gemakkelijke manier in wilt gaan handelen. Doordat er alleen call en put opties te verhandelen zijn blijft het weliswaar gemakkelijk, maar is er voor de gevorderde belegger wellicht te weinig uitdaging. Verder is het een zeer betrouwbare broker met geen vervelende kleine lettertjes. Doordat de broker in Nederland is opgericht is alles in het Nederlands te lezen, waardoor de gebruiksvriendelijkheid hoog is. 

Opname
Visa
NETeller
Skrill
Bankoverschrijving
Support via
Telefoon
Email
Live chat
Handels software
Windows
Apple
Android
Deposito
iDEAL
NETeller
MasterCard
Visa
Skrill
Bankoverschrijving
Beschikbare beleggingsmogelijkheden
Opties
> Schrijf je eigen mening
Wat andere van Optie24 vinden...
Bezoek de website van Optie24 Start nu met beleggen! *