Binaire optie Brokers
Alle Brokers
Top 5 brokers voor binaire opties
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
24option 5/5 100% € 0 Bekijk
Optie24 4/5 0% € 0 Bekijk
ABCoptions 1/5 0% € 0 Bekijk
Anyoption 1/5 0% € 0 Bekijk
EZtrader 1/5 0% € 0 Bekijk

Technische analyse

Een van de meer populaire binaire optie strategieën is de technische analyse. Bij deze strategie wordt er uit gegaan van het voorspellen van wat de koers gaat doen. Hoe korter de tijdsduur van de binaire optie, hoe moeilijker het wordt om te voorspellen wat de koers gaat doen. De technische analyse richt zich op het bijhouden van de koersgrafieken en het bestuderen van de waardes van de producten. Het is dus een erg tijdsintensieve strategie, aangezien het bestuderen van de schommelingen in de koers lang kan duren.

Waarom je voor deze binaire optie strategie moet kiezen

Als je voor een turbo optie gaat heeft deze strategie eigenlijk geen zin. De beurs heeft altijd natuurlijke schommelingen in de koers, waardoor het onmogelijk is om een stijging of daling te voorspellen in zo'n korte tijd. Wanneer je een binaire optie voor een langere tijd wilt aanschaffen, kun je wel gebruik maken van deze strategie. Je dient hierbij de schommelingen in de koers aandachtig te bestuderen en verbanden te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde schommeling ontdekken op een bepaalde tijd, of dat de koers nooit boven een bepaald punt uit komt. Dit dien je aandachtig bij te houden en te noteren, zodat je hier ook geen fouten in zult maken.

Zodra je denkt een duidelijk beeld te hebben van de schommelingen van de koers, kun je een binaire optie gaan aanschaffen. Als het goed is heb je in je notities ook enig tijdsverloop bijgehouden, aangezien de schommelingen voor twee dagen weer anders zijn dan voor twee weken. Nu moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat het volgen van een strategie geen garantie is voor succes. Het is en blijft risicovol en de koers kan op elke moment een rare wending nemen, echter heb je op deze manier wel goed je research gedaan en verklein je het risico op een misser.

Waarom je niet voor deze binaire optie strategie moet kiezen

Het grote nadeel van de technische analyse is dat dit erg tijdsintensief is. Het kan wel maanden duren voordat je een goed beeld hebt van de koersen voordat je een investering doet. Mensen die hier geen tijd of zin in hebben, zullen dus waarschijnlijk afhaken of misschien wel een overhaaste beslissing maken. We raden dan ook aan om zo lang mogelijk te blijven analyseren totdat je denkt echt een duidelijk beeld te hebben van de markt.