Binaire optie Brokers
Alle Brokers
Top 5 brokers voor binaire opties
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
24option 5/5 100% € 0 Bekijk
Optie24 4/5 0% € 0 Bekijk
ABCoptions 1/5 0% € 0 Bekijk
Anyoption 1/5 0% € 0 Bekijk
EZtrader 1/5 0% € 0 Bekijk

Boundary strategie

Veel binaire optie strategieën zijn gericht op de meest voorkomende call en put opties, echter is de boundary strategie een uitzondering. Deze strategie richt zich, zoals de naam al zegt, op de boundary opties. Deze opties worden ook wel range opties genoemd. Wat onderscheidend is aan deze opties, is dat het niet belangrijk is of ze stijgen of dalen, maar juist of ze binnen een vastgestelde grens blijven. Doordat dit zo verschilt met de normale opties is er een strategie ontwikkeld speciaal voor deze boundary opties. Net zoals alle andere binaire optie strategieën is deze erop gericht om met een zo klein mogelijk risico een zo groot mogelijke winst te behalen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt natuurlijk gewoon een schatting maken van de koers, maar de kans op een succesvolle investering is groter als je een strategie volgt. Wat essentieel is aan deze koers, is dat je de prijzen uit het verleden dient te bestuderen. Dit lijkt erg veel op de technische analyse, alleen is die juist gericht op de koersen die nog gaan komen. Bestudeer de prijzen uit het verleden goed en probeer uiteindelijk tot conclusies te komen over deze prijzen. Komen ze nooit boven een bepaald bedrag uit, zakken ze altijd weer snel nadat ze een bepaalde prijs halen of blijven ze vaak lang op een vast punt hangen? Dit zijn allemaal voorbeelden van zaken waar je op kunt letten als je de prijzen gaat bekijken. Ook is het slim om de gemiddelde prijs te berekenen, aangezien het bedrag nooit té ver van het gemiddelde zal uitwijken.

Variaties op de strategie

Naast de binaire opties die binnen de grens dienen te blijven, zijn er ook opties die buiten de grens horen te vallen. Dit worden ook wel de In of Out Boundary opties genoemd. Ook hier kun je op inspelen door dit van te voren te onderzoeken. Het risico is echter wel groter dan bij de normale boundary opties, wat zich er in zal resulteren dat het rendementspercentage ook hoger zal liggen.